+31570763764 [email protected]

CeraSeals BV

Ontwikkeling, engineering en productie van afdichtingen en aanverwante producten en processen.

 • FTE (totaal): 4
 • FTE (R&D): 1
 • Investering: 200.000 euro
 • Werkgebied: Agri, Biobased, Circulair
 • BVO R&D / Lab: 500 m2
 • BVO Kantoor: 500 m2 

Over CeraSeals

Ceraseals ontwerpt en produceert afdichtingen en aanverwante producten. De producten zijn voornamelijk bedoeld voor de olie & gas, chemische, farmaceutische, pulp & papier, energie en mijnbouw industrie. Tegenwoordig biedt het de meest complete selectie van mechanische afdichtingen en afdichtingsondersteuningssystemen. De producten van Ceraseals worden wereldwijd erkend als een vertrouwd merk in de procesindustrie.

Ceraseals levert ondersteuning van de hoogste kwaliteit en integreert hydraulische, mechanische en materiaaltechnische kennis met creatieve oplossingen. Het verbetert de betrouwbaarheid van de apparatuur en de systeemprestaties, vermindert het energieverbruik en verbetert de veiligheid en de milieu-impact van operaties.

  Synergie in duurzame ontwikkeling

  Wij ambiëren een rol als R&D partner voor duurzame energieproductie, biobased productie en fermentatiechemie. In de afgelopen jaren heeft CeraSeals serieuze bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van bioethanolfabrieken, biodieselfabrieken, redux flow batterijen, waterkrachttechnologie en de verduurzaming van de proces- en voedingsindustrie.

  Synergie met consortium partners

  Blue Energy Concepts BV

  CeraSeals werkt met Blue Energy Concepts BV aan nieuwe waterkracht technologie, zoals vrije stroming turbines, geschikt voor de Nederlandse rivieren..

  PLA Specialties BV

  CeraSeals werkt aan een volledig nieuwe, efficientere inrichting van pompen, roerwerken en afdichtingen voor de PLA pilotfabriek.

  Fennenoord

  CeraSeals werkte mee aan het ontwerp van het Fennenoord bedrijfsproces en neemt deel aan de R&D programma’s van Fennenoord en haar partners.

  Werkgebieden

  Agribusiness

  De agrarische industrie maakt een transitie door. Duurzame eiwitten, optimaal benutten van mineralen, grondstoffen en energie. Kringlooplandbouw ontwikkelt zich op de boerderij, maar zeker ook daarbuiten.

  Biobased

  In een biobased economy gaat het over het gebruik van biomassa voor niet-voedsel toepassingen. Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld inhoudsstoffen, chemicaliën, materialen, transportbrandstoffen en energie.

  Circulair

  Circulaire economie is een model van productie en consumptie, waarbij materialen en producten zo lang mogelijk worden gedeeld, verhuurd, hergebruikt, hersteld, opgeknapt en gerecycleerd om meer waarde te creëren.

  Contactformulier

  4 + 4 =

  p/a Albertus van Leusenweg 14

  (+31)570763764