+31570763764 [email protected]

Ons consortium

Een industrieel ecologisch systeem, symbiotisch samenwerkend. Het geheel meer dan de som der delen.

Fennenoord BV

Productie van duurzame, chemische en organische grondstoffen. Levering van restwarmte voor 14.000 huishoudens en Groengas voor in potentie >20.000 huishoudens

Meatco BV

MEATCO is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het verkennen en opschalen van nieuwe mogelijkheden voor het opwaarderen van dierlijke en plantaardige grondstoffen.

PLA Specialties BV

Is geheel gericht op de valorisatie van (uiteindelijk ook laagwaardige rest-)stromen vanuit de agri- en levensmiddelenindustrie. Bouwt een productielijn (pilotfabriek) voor polymelkzuur (PLA).

YDS

Met YDS technologie worden organische reststromen opgewaardeerd tot duurzame producten zoals biobrandstoffen, warmte, koeling of biobased chemische grondstoffen.

CeraSeals BV

Ceraseals ontwerpt en produceert afdichtingen en aanverwante producten. De producten zijn bedoeld voor o.a. de olie & gas, chemische, farmaceutische, pulp & papier en energie industrie.

Blue Energy Concepts BV

Werkt als onafhankelijke organisatie samen met internationale actoren in de sector waterkracht, o.a. turbine-ontwikkelaars, milieuorganisaties en universiteiten

Winsect BV

Winsect introduceert een wereldwijd uniek systeem voor de productie van meelwormen. Duurzaam geproduceerd eiwit, tegen lagere productiekosten.

YGM Group BV

Ontwikkelt superkritische vergassing technologie, van natte reststromen naar waterstof en andere brandbare gassen, schoon water en mineralen.

Kelyo BV

Doet service aan en levert een breed scala aan technologieën op het gebied van energie, biomassa, milieu en management. Tevens R&D op dat gebied.

BackBone BV

Eigenaar van de centrale warmtetransportleiding die de bestaande warmtenetten verbindt.

U wilt verduurzamen?

Laten we beginnen!

Contactformulier

p/a Albertus van Leusenweg 14

(+31)570763764