+31570763764 [email protected]

Kelyo BV

Levering en services t.a.v. gastechniek en aanverwante producten.

  • FTE (totaal): 12
  • FTE (R&D): 2
  • Investering: 200.000 euro
  • Werkgebied: Agri, Hernieuwbare energie
  • BVO R&D: 50 m2
  • BVO Kantoor: 50 m2
  • BVO Productie: 2.100 m2 

Over Kelyo BV

Kelyo B.V. is een zelfstandig firma met een breed scala aan diensten op het gebied van energie, biomassa, milieu en management.
CEO is Kees Boone met meer dan 25 jaar bij gerenommeerde leveranciers van installaties.

Kelyo B.V. is op meerdere vakgebieden gespecialiseerd en dus een betrouwbare partner om uw project succesvol te bouwen en bedrijven.
De ervaring en gespecialiseerde diensten omvatten ontwerp, engineering en levering van warmtekrachtkoppeling installaties op alle bio-brandstoffen zoals biogas, biodiesel en houtgas, en LNG en waterstof.

Ook is er ervaring met pyrolyse en houtvergassingsinstallaties en de vereiste veiligheidsfakkels. Daarbij behoren ook (bio-)gasreiniging en (bio-)gaskoeling installaties.

Verder kunt u bij Kelyo terecht voor energie optimalisatie, ontwerp incl. engineering en levering van ORC-installaties, koelinstallaties en warmte-opwekinstallaties met stoom of warm water.

Synergie in duurzame ontwikkeling

Kelyo heeft al jarenlang een rol als R&D partner voor duurzame energieproductie, gastechniek en warmtetechniek. In de afgelopen jaren heeft Kelyo serieuze bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van duurzame gastechnieken in Nederland en daarbuiten.

Synergie met consortium partners

YGM Group BV

Produceert o.a. waterstof en methaan. Verdere verwerking en verbranding van dit gas vraagt om specifieke kennis.

YDS

YDS werkt aan torrefactie technologie waarbij gassen en olieën vrijkomen. De inzet daarvan is een specialisme van Kelyo.

Fennenoord

Kelyo ontwierp mede het Fennenoord bedrijfsproces en doet mee aan R&D programma’s van Fennenoord en partners.

Werkgebieden

Agribusiness

De agrarische industrie maakt een transitie door. Duurzame eiwitten, optimaal benutten van mineralen, grondstoffen en energie. Kringlooplandbouw ontwikkelt zich op de boerderij, maar zeker ook daarbuiten.

Biobased

In een biobased economy gaat het over het gebruik van biomassa voor niet-voedsel toepassingen. Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld inhoudsstoffen, chemicaliën, materialen, transportbrandstoffen en energie.

Circulair

Circulaire economie is een model van productie en consumptie, waarbij materialen en producten zo lang mogelijk worden gedeeld, verhuurd, hergebruikt, hersteld, opgeknapt en gerecycleerd om meer waarde te creëren.

Contactformulier

7 + 12 =

p/a Albertus van Leusenweg 14

(+31)570763764